Neuhaus je novost na slovenskem nepremičninskem tržišču, ki na enem mestu združuje strokovnjake s področja arhitekture, geodezije in gradbeništva ter hotelskih storitev.

Z združevanjem različnih panog, celovitim pregledom in nadzorom gradnje ter rešitvami po meri kupcev vzpostavljamo ključno pozicijo in konkurenčno prednost na trgu.

Združevanje različnih panog.

Nov način razmišljanja in delovanja

Na nepremičninskem trgu ponujamo inovativne, dovršene in celovite rešitve za vedno večje zahteve ter želje sodobnih kupcev. Vsakdanja okolja pretvarjamo v dinamična in nepozabna mesta. Naše delo temelji na ustvarjalnosti, učinkovitemu upravljanju in sodobni tehnologiji, ki pripomorejo k izboljšanju kakovosti bivanja končnih kupcev.

Inovativne, dovršene in celovite rešitve.

Dinamična in nepozabna mesta.

Nove rešitve za novo generacijo

V Neuhausu se prvenstveno posvečamo analizi in raziskavi trga z namenom preučitve izvedljivosti projekta s tehnološkega, ekonomskega, okoljevarstvenega in finančnega vidika. Na podlagi teh analiz zasnujemo objekte, ki so prilagojene specifiki posamezne lokacije in potrebam trga.

Objekti, prilagojeni specifiki posamezne lokacije in potrebam trga.

Področja dela

  • Razvoj projektov; za investitorje razvijamo projekte, prilagojene končnemu kupcu. Pri zasnovi objektov se prilagajamo potrebam trga in lokaciji.
  • Študije izvedljivosti; analiziramo in ocenimo izvedljivost projekta glede na tržno in finančno situacijo.
  • Inženiring; vodimo novogradnje in prenove stanovanjskih in poslovnih prostorov. Poskrbimo za izvedbo in nadzor vseh faz: od gradbenih do obrtniških del.
  • Gradnja in prodaja nepremičnin; investiramo v gradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov za prodajo na trgu.
  • Upravljanje nepremičnin; nudimo novost na področju upravljanja stanovanjskih stavb, saj poleg osnovnega upravljanja nudimo lastnikom stanovanj različne pakete hotelskih storitev, s katerimi si lahko izboljšajo kakovost vsakodnevnega bivanja. V času odsotnosti pa lastnikom, v sklopu hotelskih storitev, nudimo možnost kratkotrajnega oddajanja stanovanj v najem in s tem boljše donose na investicijo.

Ekipa

Ustanovitelja podjetja Clipplus d.o.o. sta Iztok Lampič, d.i.g. in Peter Cesar u.d.i.a.

Iztok Lampič vodi eno večjih podjetij za geodezijo v Sloveniji, Gekom d.o.o. in je na gradbiščih in pri razvoju večjih projektov prisoten že od leta 2000.

Peter Cesar vodi arhitekturni biro Arhitektura2211, BDP družba za investicije d.o.o. in družinsko podjetje Finance Consulting d.o.o., ki se ukvarja z oddajo lastnih nepremičnin.

Mag. Meta Tomaž ima 15-letne izkušnje v hotelirski panogi in ima licenco nepremičninskega posrednika.