Pogoji uporabe spletnega mesta in politika piškotkov

 

Veseli smo vašega obiska spletnega mesta www.neuhaus.si, ki je namenjen obveščanju o naših obstoječih in prihajajočih nepremičninskih projektih.

Pogoji uporabe spletnega mesta veljajo za vsakogar, ki ga obišče in velja za celotno spletno mesto. Z nadaljnjo uporabo se uporabnik strinja s pogoji in jih v celoti sprejema.

Vsebina spletnega mesta

Vse informacije in predstavitve, ki jih objavljamo na spletnem mestu www.neuhaus.si, so namenjene vsem, ki obiščejo to spletno mesto. V vsakem trenutku si pridržujemo pravico do spreminjanja ali dopolnjevanja vsebine spletnega mesta, brez predhodne najave.

Intelektualna lastnina

Vsebina tega spletnega mesta je intelektualna last podjetja Clipplus d.o.o., Nanoška ulica 6, 1000 Ljubljana in je ni dovoljeno javno objavljati, reproducirati, prodajati, spreminjati ali preoblikovati brez našega pisnega soglasja. Vsakršna kršitev je kazniva.

Politika piškotkov

Ta politika uporabe piškotkov velja za vsakogar, ki se skladno s pogoji uporabe spletnega mesta www.neuhaus.si šteje za uporabnika in za celotno spletno mesto.

Uvod

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani. Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta, se uporabljajo naslednji piškotki (ang. cookies):

  • Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
  • Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.
  • Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve je razviden iz naslednje tabele:

Zahtevani piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Ime piškotka Servis Veljavnost Opis
_iCD2 www.neuhaus.si leto Uporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.

Piškotki za spremljanje statistike

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Ime piškotka Servis Veljavnost Opis
_ga Google Analytics 2 leti Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.
_gat_gtag_UA_117211440_1 Google Analytics seja Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.
_gid Google Analytics en dan Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Clipplus d.o.o. se bo trudilo zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila in fotografije informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Varovanje zasebnosti

Podjetje Clipplus d.o.o., se zavezuje, da bo spoštoval in varoval zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani www.neuhaus.si. Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam, razen ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi.