Vsakdanja okolja pretvarjamo v dinamična in nepozabna mesta. Z jasnim ciljem – izboljšanjem kakovosti bivanja. Več o nas

NEU Residences

Prodano – vseljiva 2022

Izjemna lokacija in inovativna programska zasnova za najzahtevnejše kupce! NEU Residences ponuja lastnikom stanovanj tudi storitev kratkoročne oddaje stanovanj v najem in s tem odličen donos na naložbo. Objekt bo sestavljen iz 27 apartmajev, v prvih treh nadstropjih, ter nad njimi 28 stanovanj. Stanovalcem bo na voljo recepcija, kavarna, co-working kotiček, fitnes in zazelenjena terasa z bazenom na najvišji etaži.

D 26 Kranj

Prodaja – vseljivo 2024

V Stražišču pri Kranju, na Delavski cesti, razvijamo projekt »D 26«. Gradili bomo večstanovanjski objekt z 66 stanovanji, od tega bo 30 oskrbovanih. Za kupce stanovanj bo na voljo 97 parkirnih mest.

T 79 Ljubljana

Zgrajeno - Prodano

V osrčju Ljubljane, na Trubarjevi cesti 79, bo del objekta prenovljen v 35 novih stanovanj, v velikosti od 30 m2 do 110 m2. Posebnost modernih stanovanj je v združevanju manjših enot v večje, kot tudi lokacija shrambe, ki se nahaja ob vsakem stanovanju in je dostopna tako prek hodnika kot stanovanja.

Tomos Koper

Zgrajeno – Prodano

Tomosova stolpnica na izjemni lokaciji v starem mestnem jedru Kopra bo zajemala, v prvih treh nadstropjih 15 apartmajev, v velikosti do 65 m2, v preostalih nadstropjih pa bo na voljo 21 moderno zasnovanih stanovanj, v velikosti do 115 m2. Vrh stavbe bo krasilo čudovito 112 m2 obsegajoče penthouse stanovanje s kar 155 m2 izjemne terase. Posebnost stavbe bo edinstveni Tomosov muzej v pritličju.

Vila Celovška

Zgrajeno – Prodano

V Vili Celovška je 18 stanovanj v velikosti 45 m2, 60 m2 in 80 m2 ter terasno stanovanje v velikosti 100 m2. Vsi stanovanjski tlorisi so izredno učinkovito zasnovani z mislijo na mlade družine. Na strehi Vile Celovška je 100 m2 velika zazelenjena terasa s čudovitim razgledom.

Vila Dolenjka

Zgrajeno – Prodano

Vilo Dolenjko sestavlja 24, po velikosti enakih, a po številu sob in razporeditvi različnih stanovanj. Posebnost Vile Dolenjke je tudi v postavitvi shrambe, ki je ob samem stanovanju in ne v kleti. Na strehi objekta je stanovalcem na voljo 400 m2 velika zazelenjena terasa.